Préstecs hipotecaris

Què podem fer per tú

Me Financio posa a la teva disposició un gestor financer que estudia la teva petició de forma gratuïta

SOL·LICITUD

Un gestor financer atendrà la seva petició

ESTUDI DE VIABILITAT

Una vegada aportada la documentació necessària segons les seves necessitats de finançament, procedirem a informar de la viabilitat de l'operació i de les diferents possibilitats de les quals disposarem.

OFERTA VINCULANT

Una vegada aprovada l'operació, li assessorarem de les condicions aprovades en ferma. Tindrà el detall de les despeses i quota resultant.

SIGNATURA

Amb tota la informació al seu abast, l'expedient estarà preparat per emplaçar-nos a la signatura en notari

El Nostre Valor Afegit

Financio

A Financio trobaràs un equip d'experts en la intermediació bancària disposat a obtenir les millors condicions de finançament per a cadascun dels nostres clients. Per a això, treballem amb les principals entitats bancàries del nostre país.

Despreocupa't
Nosaltres ens encarreguem

Parlem ?

Sol·licita un estudi Gratuït

Emplena les següents dades per sol·licitar un estudi sense compromís, un cop rebem la teva petició un dels nostres assessors es posarà en contacte amb tu per estudiar el cas.

Préstecs hipotecaris

Simulador d'hipoteca

Finançament per a Pimes i Autònoms

Me Financio posa a la teva disposició un gestor financer que estudia la teva petició de forma gratuïta

Contacte amb la Banca

Després d'avaluar la viabilitat de l'operació, contacta amb les principals entitats bancàries del país amb la finalitat d'obtenir la millor opció segons el seu cas.

Liquiditat i finançament

Els nostres experts aconseguiran la liquiditat que necessita la seva empresa. Diferents línies de finançament amb les màximes garanties per al seu negoci.

Propostes

El seu gestor estarà en contacte constant i li assessorarà durant tota l'operació, validant tota la documentació aportada i preparant l'operació fins al dia de la signatura.

Sol·licita un estudi Gratuït

Emplena les següents dades per sol·licitar un estudi sense compromís, un cop rebem la teva petició un dels nostres gestors financers es posarà en contacte amb tu per estudiar el cas de la seva empresa.

On som

Contacta amb nosaltres via email o telèfon, si ho prefereixes t'atendrem a:

Direcció: C/ Col·legi, 18 local, Terrassa (Barcelona)

Telèfon: 672 755 836

Email: admin@mefinancio.es